Sidor

onsdag 28 oktober 2009

Bidrag(S)partiet sifferdribblar


(S)-partiledaren Mona Sahlin rabblar i sin stora debattartikel inför kongressen statistik som besvärjelser. Procentsatserna ska motivera att mer bidrag och mer makt till politikerna är vägen till fler jobb. Jag tycker inte att hon lyckas. Snarare tyder sifferdribblandet på osäkerhet inför de egna idéerna.

Sahlin (S) skriver "Vi socialdemokrater sätter i stället jobben först. Och i dag har vi en vassare jobbpolitik och en starkare arbetslinje." När jag läser presentationen av den nya jobbpolitiken (S) ser jag att mer bidrag och mer makt till politikerna är den socialdemokratiska vägen till fler jobb. Inget tyder på att bidragspartiet Socialdemokraterna skulle ha den bästa jobbpolitiken, däremot verkar man satsa på att bli bäst på att administrera arbetslöshet.

Läs mina tidigare relaterade inlägg:

(S) irrar runt i återvändsgränden

Sydsvenskan, Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, Svenska Dagbladet, Svenska Dagbladet, Svenska Dagbladet, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar