Sidor

torsdag 16 september 2010

(M)aktskifte i Malmö

Jag har inte riktigt vågat tro på det. Vi har haft väldigt mycket att ta igen. Men nu känner jag vinden i ryggen, och att många malmöbor vill att vi moderater tar över styret i staden. Mycket talar för att valet på söndag ger (M)aktskifte i Malmö.

Det var en härlig stämning på Lilla Torg i tisdags när statsminister Fredrik Reinfeldt (M), finansminister Anders Borg (M) och utrikesminister Carl Bildt (M) tillsammans med vår kandidat till ks-ordförandeposten här i Malmö, Anja Sonesson (M), förklarade varför det är så viktigt att det blir (M)aktskifte i Malmö.

Vi malmömoderater gör en riktigt bra valrörelse. Vi beskriver tillståndet i staden efter 16 år med Socialdemokraterna:
  • Sveriges sämsta skolresultat
  • Sveriges mest segregerade stad
  • stor otrygghet på gator, torg och i parker
  • oattraktiv äldreomsorg
Vi kommer därför:
  • att satsa på kvalitet, kunskap och arbetsro i skolan
  • tillfälligt flyktingstopp i Malmö
  • nolltolerans mot brott
  • fler alternativ för de äldre
Vi märker att malmöborna lyssnar, håller med oss och gillar vår förslag.

Socialdemokraterna som tycks ha räknat med en promenadseger har varit rejält oroliga ett tag och börjar nu få panik. Dom vill inte diskutera skola, äldreomsorg, trygghet och segregation. Och det är ju förståeligt; misslyckandet på dessa områden är totalt. Istället försöker Socialdemokraterna lura malmöborna och påstår att det är (S) som ligger bakom alla viktiga satsningar i Malmö som t ex Bron, Högskolan, Västra hamnen och utvecklingen av Malmö City. Sanningen är att vi moderater stått bakom alla samt varit drivande och till och med initiativtagare till flera. Alltså, socialdemokraternas egen politik leder till misslyckande efter misslyckande medan när det är vår politik (M) som genomförs blir det succé och utveckling. Därför, får vi moderater genomföra hela vår politik är det bra för Malmö.

Läs mina tidigare relaterade inlägg:
(S) för gräddfiler
ÄR (S) i Malmö korrupt?
Korrupt (s)tyre i Malmö?
Korrupta S-pampar?
Ilmareffekten bygger på lögner
S, V & MP oförmögna att leda Malmö
(M) gör Malmö attraktivt

SDS, SDS, SDS, SkD, SkD, SkD, SkD, DN, DN, DN, DN, DN, SvD, SDS, SDS, SkD, SkD, SDS, SkD, DN, SDS, SDS, SDS, SDS, SDS, SkD, SDS, SDS, SDS, SkD, SkD, SDS, SkD, SDS, SkD, SkD, SkD, SDS, SkD, SkD, SDS, SDS, SkD, SDS