Sidor

onsdag 10 juni 2009

Rödgrönt (S, V, MP) stöd åt ligisterna?

Återigen är det dags för att vi ska drabbas av aggressiva aktivister på Malmös gator. Den här gången är det Västra hamnen som ligisterna planerar att ge sig på och de hotar i sitt upprop: "De lever i en dröm om det goda livet, en dröm som förutsätter klassamhällets bevarande och det verkar vara upp till oss att krossa den drömmen! De kommer aldrig att kunna stänga in sig nog för att vi inte ska kunna ta oss in!"

Vi minns bl a ESF, de antiisraeliska attackerna och kravallerna i samband med Davis Cup-matchen. Jag hoppas att polisen förbereder sig lika väl den här gången som i samband med Davis Cup-matchen och att man helt enkelt inte tillåter ligisternas demonstration att nå Västra hamnen. Jag hoppas också att Malmös rödgröna politiska ledning den här avstår från att på något sätt stödja ligisternas aktioner.

Sydsvenskan, Sydsvenskan, Sydsvenskan, Sydsvendskan, Sydsvenskan, Svenska Dagbladet

4 kommentarer:

 1. Alla hederliga Malmö-bor, ut till vårt Västra Hamnen och visa att staden tillhör oss icke-kriminella på lördag kväll. Tillsammans kan vi stoppa packet.

  Västra Hamnen är det bästa som hänt Malmö, låt de ej förstöra det.

  /besökare.

  SvaraRadera
 2. Martin Hermansson12 juni 2009 08:14

  De flesta människorna skapar sina egna förutsättningar för ett "gott" liv. Om nu de är så att avundsjuka driver folk till upplopp och skadegörelse så är det väldigt tragiskt. Skaffa utbildning, skaffa jobb o skapa ditt eget goda liv.
  De e bara en tidsfråga innan vi "vanliga" medborgare kommer ta lagen i egna händer och vi är betydligt fler...

  SvaraRadera
 3. Håller helt med! Nu är det nog! Det är dags att sätta ned foten och visa de där "aktivisterna" (terrorister hade de antagligen kallats i många andra länder) att de inte längre med våldets hjälp kan styra och ställa i Malmö som de själva behagar. Det är dags att vi "vanliga" Malmöbor tar tillbaks vår stad och markerar att vi inte längre accepterar sådana organiserat kriminella handlingar. För det är ju precis vad det är. Det har ingenting med politik eller konstruktivitet att göra utan det handlar om ren och skär kriminalitet med våld för trasiga människors spänning och underhållnings skull. Det är dags att sätta stopp!

  SvaraRadera
 4. Listan på Facebook (över de som ska delta imorgon) är riktigt, riktigt trevlig läsning. Borta är anonymiteten de är så förlorade utan. Borta är maskeringar och den kollektiva kaxigheten. Kvar är bara enskilda, förvirrade, små individer.

  SvaraRadera